Jadłospis

J A D Ł O S P I S

DATA

ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

Poniedziałek

14.05.2012

CHLEB Z MASŁEM I PASTĄ Z JAJEK, HERBATA Z CYTRYNĄ

ROSÓŁ Z KASZĄ MANNĄ

POTRAWKA DROBIOWA Z RYŻEM I WARZYWAMI, KOMPOT

GRAHAM Z NUTELLĄ,

HERBATA OWOCOWA

Wtorek

15.05.2012

ZUPA MLECZNA Z PŁATKAMI OWSIANYMI, BUŁKA PARYSKA Z MASŁEM

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM

KOPYTKA Z BOCZKIEM I CEBULKĄ, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, KOMPOT

CHLEB Z WĘDLINĄ DROBIOWĄ I OGÓRKIEM ZIELONYM, HERBATA Z CYTRYNĄ

Środa

16.05.2012

GRAHAM Z MASŁEM, WĘDLINĄ, POMIDOREM I ZIELONĄ SAŁATĄ,

KAWA Z MLEKIEM

ROSÓŁ Z MAKARONEM

KOTLET DROBIOWY, ZIEMNIAKI, MIZERIA

KISIEL Z

BISZKOPTAMI

Czwartek

17.05.2012

CHLEB Z MASŁEM, KIEŁBASKI NA CIEPŁO Z KETCHUPEM, HERBATA Z CYTRYNĄ

ZUPA JARZYNOWA ZABIELANA

MAKARON SPAGHETTI Z SOSEM BOLOGNESS, MIĘSEM I ŻÓŁTYM SEREM, KOMPOT

BUDYŃ WANILIOWY Z SOKIEM MALINOWYM

Piątek

18.05.2012

CHLEB Z MASŁEM, FILET ŚLEDZIOWY W POMIDORACH, HERBATA Z CYTRYNĄ

KAPUŚNIAK

MAKARON Z SEREM, MASŁEM I CUKREM, KOMPOT

BUŁKA PARYSKA Z SERKIEM TOPIONYM, HERBATA Z CYTRYNĄ

S M A C Z N E G O

bip

Organizacja roku szkolnego


2011/2012
ROZPOCZĘCIE ROKU SZKOLNEGO
1 września 2011




ZIMOWA PRZERWA ŚWIĄTECZNA
23 grudnia 2011 - 1 stycznia 2012

ZAKOŃCZENIE I semestru
20 stycznia 2012

FERIE ZIMOWE 
30 stycznia-  12 lutego 2012


WIOSENNA PRZERWA ŚWIĄTECZNA
5-10 kwietnia 2012

SPRAWDZIAN KLASY VI
3 kwietnia 2011

Dni wolne od nauki bez odpracowania:
31 października 2011, 30 kwietnia, 2 maja, 4 maja, 8 czerwca 2012



ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO
29 czerwca 2012 roku